Încep pregătirile pentru zilele Clujului. Emil Boc: „Primăria invită clujenii să transmită idei și propuneri”

Încep pregătirile pentru zilele Clujului. Emil Boc: „Primăria invită clujenii să transmită idei și propuneri”

În luna mai ne întâlnim din nou la Zilele Clujului, ediția anului 2023. În acest sens, primarul Emil Boc a transmis un mesaj clujenilor.

„Ca în fiecare an, vă invităm să creionăm împreună sărbătoarea orașului și să transmiteți Primăriei ideile și propunerile dumneavoastră pentru ediția a XI-a a evenimentului, care va avea loc în perioada 18-21.05”, a scris Emil Boc pe Facebook. 

Ce se arată în comunicatul Primăriei

Primăria Cluj-Napoca a lansat apelul de idei pentru a XI-a ediție a Zilelor Clujului. Termen limită transmitere propuneri: 14 aprilie 2023.

Zilele Clujului vor avea loc în acest an în perioada 18-21 mai. Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii și nu numai să transmită idei și propuneri de proiecte pentru conturarea programului din acest an până în data de 14 aprilie.

Ediția aniversară desfășurată anul trecut a fost un spectacol care timp de 4 zile a oferit clujenilor și turiștilor emoție, zâmbete, bucurie și nu în ultimul rând, un veritabil motiv de sărbătoare.

„Încet - încet am devenit mai mult decât un oraș. Am devenit o comunitate puternică, unită, armonioasă, multiculturală” - așa a început anul trecut spectacolul de drone, cu definiția a ce suntem astăzi la Cluj-Napoca.
Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități: în fiecare an publicul de toate vârstele, universități, instituții, ONG-uri, companii și nu în ultimul rând asociații culturale, sportive, sociale sau de alt tip contribuie la realizarea programului noii ediții prin idei de evenimente, de proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.

Propunerile pot fi transmise pe adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau prin Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 14 aprilie 2023.

Cum a fost la ultima ediție Zilelor Clujului în câteva minute: https://www.youtube.com/watch?v=_kHqxtLXIY8

Noutățile despre program și activitățile din cadrul evenimentului vor fi publicate și pe pagina de facebook Zilele Clujului http://fb.com/ZileleClujului/ & Municipiul Cluj-Napoca.

Ne vedem și anul acesta în tot orașul în perioada 18-21 mai!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza