Începe a cincea etapă de dezinsecţie pe domeniul public

Începe a cincea etapă de dezinsecţie pe domeniul public
Primăria Cluj-Napoca a anunţat începerea celei de-a cincea acţiuni de dezinsecţie pe domeniul public din acest an.

Aceasta se va efectua din 8 până în 22 august, între orele 21:00 şi 5:00. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazută se va decala sau prelungi.

Activitatea de dezinsecţie este realizată de firma SC Coral Impex SRL, conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul.

"Substanţele folosite sunt K"OTRHINE EC 25, insecticid pentru combaterea adulţilor, şi BAYICIDAL 25 WP, insecticid pentru combaterea larvelor. Produsele menţionate sunt avizate de Ministerul Sănătății - Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xn respectiv Xi de toxicitate şi se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană", informează reprezentanţii primăriei. 

Autorităţile locale fac un apel către cetăţenii, asociaţiile de locatari şi proprietari, agenţii economici şi instituţiile de pe raza municipiului ca odată cu acţiunea de pe domeniul public să efectueze dezinsecţia pe proprietăţi, clădiri şi subsolul blocurilor.

Comenteaza