Jumătatea mandatului la CJ Cluj. PSD face bilanţul

Jumătatea mandatului la CJ Cluj. PSD face bilanţul

PSD Cluj a întocmit "Cartea Neagră a Consiliului Judeţean Cluj", la jumătatea actualului mandat.

Principalele probleme ale judeţului au rămas în continuare nerezolvate, este concluzia documentului realizat de social-democraţi.

“În ultimii doi ani, executivul Consiliului Judeţean Cluj a gestionat prost toate marile provocări ale judeţului şi este restant la multe capitole, de la promisiuni nerealizate până la întârzieri”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele interimar al PSD Cluj.

În "Cartea Neagră a Consiliului Judeţean Cluj" sunt înşirate o serie de probleme pe care instituţia nu a reuşit să le rezolve, potrivit PSD. Centrul de Management Integrat al Deşeurilor este considerat "cel mai răsunător eşec al executivului administraţiei judeţene". De asemenea, sunt amintite "managementul mediocru de la Cluj Arena", "investitorii imaginari în parcurile industriale imaginare ale Clujului" sau criza levigatului de la Pata Rât. Complexul schiabil în zona Mărişel-Vlădeasa-Băişoara, introducerea apei și a canalizării în comune sau o clădire nouă pentru Spitalul Clinic de Urgență de Copii sunt alte proiecte pe care PSD Cluj le trece pe lista celor promise, dar nerealizate, potrivit documentului făcut public de PSD, pe care îl puteţi consulta aici.

Comenteaza