Jurnalul municipal naşte un jurnal judeţean

Jurnalul municipal naşte un jurnal judeţean
După modelul implementat de Primăria Cluj-Napoca, liderul Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, vrea să înfiinţeze o publicaţie pentru a-i informa pe cetăţenii din judeţ. Acesta spune că nu a stabilit încă un buget, însă banii pot fi luaţi din capitolul cheltuieli materiale.

Liderul Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, este de părere că, asemeni cetăţenilor din municipiu, şi cei din judeţ au nevoie să fie informaţi cu privire la proiectele şi investiţiile care îi vizează. „Cred că este foarte important să avem o publicaţie proprie, care să fie difuzată în tot judeţul, gratuit, pentru cetăţenii clujeni. Oamenii se vor familiariza mai uşor cu proiectele noastre şi, de asemenea, vor fi informaţi cu privire la toate investiţiile pe care le avem în derulare", a spus Uioreanu.

Acesta a dat exemplul proiectului de modernizare a drumurilor judeţene. „Sunt convins că pentru oameni este foarte important să afle în ce stadiu se află lucrările de pe străzile lor sau care sunt străzile pe care vor demara noi lucrări, iar acesta ar fi doar un exemplu", a subliniat Uioreanu. El a precizat că nu s-a pus problema să angajaze redactori. Pentru publicaţia Jurnalul Judeţului „vor lucra angajaţii din instituţia Consiliului Judeţean". În ce priveşte finanţarea publicaţiei, Uioreanu a subliniat că bugetul nu a fost încă fixat. „Cred că vom avea un tiraj de circa 3.000 de exemplare. Rămâne să vedem cât va costa. Banii îi vom direcţiona de la capitolul cheltuieli materiale", a subliniat Uioreanu.

 

Etichete
Comenteaza