Liber la parcat pe spaţiul verde: şoferii care au ocupat un teren pe Mehedinţi scapă de amenzi

Liber la parcat pe spaţiul verde: şoferii care au ocupat un teren pe Mehedinţi scapă de amenzi
Şoferii din Mănăştur, în special cei din zona străzii Mehedinţi, care parchează maşinile ilegal, nu-şi fac griji în privinţa amenzilor, cel puţin în următoarele luni. O garantează primarul Sorin Apostu, care spune că şoferii care parchează ilegal vor fi chestionaţi şi amendaţi numai după ce vor fi parking-urile din zonă.

"Acel spaţiu e un teren revendicat. Deocamdată vom ridica parking-urile în zonă şi abia după aceea îi vom chestiona de ce parchează pe spaţiul verde", spune primarul Sorin Apostu cu referire la un teren din zona străzii Mehedinţi care este ocupat zilnic de zeci de maşini, ai căror şoferi le parcau anterior pe terenul din imediata vecinătate. Aici însă, garajele au fost demolate iar pe spaţiul respectiv a fost construit un parc.

În zona străzii Mehedinţi ar urma să fie ridicat un parking pe proiectul celui care urma să fie ridicat pe strada Aurel Vlaicu, refuzat de locuitori. "Se lucrează deja la devierea reţelelor pentru a face loc investiţiei", a spus Apostu. Parkingul va fi construit de către Napoca Construcţii, câştigătoarea licitaţiei organizate în 2009 pentru realizarea parkingului de pe strada Aurel Vlaicu, şi are o valoare de 2,46 milioane de lei. Clădirea va avea demisol, parter şi terasă şi va avea 120 de locuri. Conform Primăriei, termenul de finalizare a acestui parking este de trei luni de la începerea lucrărilor.

Comenteaza