Video Mesajul șefului CJ Cluj, la final de mandat: „Le mulțumesc tuturor, indiferent de partid” / Ce le-a transmis viitorilor consilieri județeni

Mesajul șefului CJ Cluj, la final de mandat: „Le mulțumesc tuturor, indiferent de partid” / Ce le-a transmis viitorilor consilieri județeni
| Foto: ZIUA de CLUJ

Joi este ultima ședință a Consiliului Județean Cluj din actualul mandat, iar săptămâna viitoare se vor prelua noile mandate. Ceremonia de depunere a jurământului pentru noii consilieri județeni și președintele forului administrativ județean va avea loc pe 24 octombrie 2024.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a transmis, la ZIUA LIVE, un mesaj cu ocazia finalizării mandatului 2020-2024.

„Un cuvânt de mulțumire pentru actualii consilieri județeni, indiferent de partidul din care fac parte. Am avut șansa unui Consiliu Județean echilibrat, cu oameni responsabili care au înțeles interesul clujenilor și am avut sprijin pentru aproape toate proiectele majore pe care le-am deruluat. Pentru asta le mulțumesc că, indiferent de partid, interesul clujenilor este mai presus. Am reușit un mod de colaborare în care s-au regăsit în proiecte și propuneri ale altor consilieri. Asta a făcut să fie un consiliu puternic, cu proiecte cât mai bune. Le mulțumesc pentru toată implicarea și pentru efortul depus în cei 4 ani”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Liderul forului administrativ județean clujean a vorbit și despre viitoarea componență a consiliului, afirmând că la Cluj este o stare de normalitate, indiferent de competiție dintre partide.

Înspre viitor uitându-mă, sper să avem un Consiliu Județean cel puțin la fel de eficient ca și precedentul. Mi-aș dori ca și noile partide intrate și noii consilieri să înțeleagă că, dincolo de competiția politică, la Cluj avem o stare de normalitate. Voi avea toată deschiderea pentru a îmbunătăți orice proiect cu orice propunere venită de la oricare consilier, indiferent de partidul din care face parte. Sper eu ca în echipă să reușim să ducem mai departe lucrurile bune, să îndreptăm lucrurile mai puțin bune și să generăm acea politică locale care a demonstrat că este cheia dezvoltării noastre.

Sper ca și viitoarea componență a CJ-ului să înțeleagă că sunt parte a unui mecanism care va fi de bun augur pentru toți care trăiesc aici în viitor. Aș spune un cuvânt de mulțumire echipei politice din care am făcut parte și pe care mă bazez în continuare, adică cea a PNL-ului. Sper să reușim și de acum înainte să avem o majoritate cât mai bună, care să susțină tot ceea ce ne dorim să facem pentru clujeni”, a declarat Tișe.

Vezi AICI cum arată noua componență a Consiliului Județean Cluj. PNL își poate continua alianța locală cu UDMR pentru o majoritate simplă, dar marea noutate este că AUR intră cu 4 mandate în forul administrativ județean.

Comenteaza