Noi panouri fotovoltaice pe clădiri publice din Cluj! Vor crește eficiența energetică și vor reduce cheltuielile

Noi panouri fotovoltaice pe clădiri publice din Cluj! Vor crește eficiența energetică și vor reduce cheltuielile
| Foto: boboshop.ro

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre privind aprobarea realizării lucrărilor aferente proiectului ,,Instalare centrală electrică fotovoltaică” pentru imobile aflate în proprietatea publică a Județului Cluj și concesionate Companiei de Apă Someș S.A.

Astfel, printre obiectivele vizate de această inițiativă de instalare de panouri fotovoltaice și finanțată prin Programul Operațional Infrastructură Mare se numără ,,Uzina de apă Florești” și ,,Stația de Epurare Cluj-Napoca”.

În contextul resurselor naturale tot mai limitate și a costurilor tot mai ridicate, sursele alternative de energie au devenit o necesitate a zilelor noastre. Susținem acest proiect al Companiei de Apă Someș, convinși fiind de impactul pozitiv pe care îl va avea atât asupra eficienței activității sale, cât și asupra protejării mediului înconjurător. Suntem dedicați să implementăm cât mai multe inițiative care vizează energia sustenabilă”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

În calitate de autoritate, Consiliul Județean Cluj își exercită dreptul de proprietate publică asupra imobilelor concesionate și emite acordul privind punerea la dispoziția Companiei a acestora.

Scopul principal al investiției este de a contribui la reducerea cheltuielilor, creșterea eficienței energetice și îmbunătățirea parametrilor tehnici ai serviciilor furnizate de Compania de Apă Someș S.A.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza