Video Noul centru pentru copii cu dizabilități din Florești a fost inaugurat. Are o capacitate de 90 de locuri

Noul centru pentru copii cu dizabilități din Florești a fost inaugurat. Are o capacitate de 90 de locuri
| Foto: captură video

Cei mici vor avea acces la servicii precum kinetoterapie, consiliere psihologică, logopedie și psihoterapie.

Primarul Bogdan Pivariu susține că obiectivul principal al centrului este acela de a facilita integrarea socială a copiilor.

Sunt încântat să anunț inaugurarea Centrului pentru copii cu dizabilități, situat pe strada Gh. Doja, ce dispune de o capacitate de 90 de locuri.

Aici, micuții noștri vor avea acces la servicii esențiale precum kinetoterapie, consiliere psihologică, logopedie și psihoterapie. Programul centrului este între orele 8:00 și 20:00, iar înscrierile sunt deschise online pe portalul primăriei sau la ghișeul nr. 4 al primăriei. Fiecare copil înscris va beneficia de o evaluare detaliată din partea specialiștilor pentru a crea un plan de intervenție personalizat.

Centrul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, având ca obiectiv principal facilitarea integrării sociale a acestora. Ne dorim să oferim sprijinul necesar pentru ca fiecare copil să-și atingă potențialul maxim și să se simtă acceptat și îngrijit.

Suntem mândri să contribuim la dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri și să le oferim oportunități de creștere și împlinire!”, a transmis Bogdan Pivariu.

Comenteaza