O nouă rectificare bugetară la Consiliul Județean Cluj. Cine primește mai mulți bani

O nouă rectificare bugetară la Consiliul Județean Cluj. Cine primește mai mulți bani

Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului general propriu al Judeţului Cluj pe anul curent va fi supus votului consilierilor județeni, în ședința ordinară de joi, 30 septembrie 2021.

Potrivit referetatului de aprobare, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca a comunicat forului administrativ județean alocarea  de la Ministerul Sănătății a sumei de 56.000 de lei pentru echipamente medicale. Totodată, 159.000 de lei vor merge la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello pentru amplasarea unui ascensor.

Centrul Militar Zonal Cluj a solicitat aprobarea suplimentării bugetului pe anul 2021 cu suma de 42.000 de lei pentru achiziționarea de echipamente IT și licențe pentru îmbunatățirea activității specifice acestei structuri.

Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flora” solicită suplimentarea bugetului de venituri și cheltuieli cu suma de 150.000 de lei pentru reparații curente în vederea realizării lucrărilor la gardul școlii.

Muzeului de Artă Cluj-Napoca vrea alocarea sumei de 768.000 de lei pentru finalizarea obiectivului de investiţii Reabilitare faţade Palatul Banffy – Muzeul de Artă Cluj.

De asemenea, o sumă de bani va merge și pentru efectuarea unor lucrări de refacere a infrastructurii locale afectate ca urmare a calamităților naturale produse, adică inundațiile din vară.

Conform aceluiași referat, prin această rectificare de buget se asigură în principal  fondurile necesare pentru finanțarea activității de asistență socială și protecția copilului, finanțarea spitalelor  în vederea combaterii și răspândirii noului virus COVID- 19, precum și  fondurile necesare pentru  întreținerea drumurilor publice de interes județean.

Comenteaza