Ovidiu Cîmpean: ‘’ Daca te uiți la definiția pilă politică, este poza lui Sabin Sărmaș acolo’’ / Proiectul metroului merge mai departe

Ovidiu Cîmpean: ‘’ Daca te uiți la definiția pilă  politică, este poza lui Sabin Sărmaș acolo’’ / Proiectul metroului merge mai departe

Ovidiu Cîmpean, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, a vorbit la ZIUA LIVE despre marile proiecte de investii ale Clujului si cine anume are interes sa le saboteze sau măcar sa ''otraveasca'' opinia publica.

''Ce spun unii și alții nu prea contează. Contează ce documente există. Unii sunt alarmiști, alții nu înțeleg documentele, alții își doresc ca proiectele Clujului să eșueze. Este si cazul lui Sabin Sarmas, care are informații pe surse, este susținut de PSD. Dacă te uiți la definiția pila politica este poza lui Sabin Sărmaș acolo, este nepotul lui Vasile Dincu, președinte al PSD Cluj și senator, si este modalitatea PSD de a face un scor cat mai bun la Cluj. Observăm ca lupta împotriva proiectelor. Clujului, arunca cu informații incerte. Noi lucram ca aceste proiecte să devină realitatea și pentru asta e nevoie de o echipa puternică. Este un raport al Curții de Conturi care arata ca nu au existat vicii de procedura. In acest moment exista un contract care are finanțare, exista doua surse chiar - din PNRR si din certificatele verzi. Am dovedit maturitate, fata de unii care stau pe margine și speculează. Acesta noua sursa de finanțare este garanția care proiectul metroului merge mai departe. Ce trebuie menționat este ca, 288 milioane de euro s-au plătit deja pentru exproprieri, etc, deci lucrurile intră in linie dreapta'', a declarat Ovidiu Cimpean. 

VEZI ȘI  De ce NU s-au pierdut banii din PNRR pentru METORUL din Cluj. Explicațiile primarului Emil Boc

Sabin Sărmaș a fost prima persoana care a anunțat pierderea fondurilor din PNRR pentru metroul din Cluj. Amintim ca, candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, a obținut aproape 30% din voturi la alegerile din iunie, plasându-se pe locul secund dupa primarul Emil Boc. Următoarele alegeri parlamentare din România au loc la finalul anului 2024, mai precis la data de 1 decembrie 2024, de Ziua Națională.

Comenteaza