Parkingul de pe Primăverii se deschide mâine

Parkingul de pe Primăverii se deschide mâine
Primul parking de cartier din oraş, cel de pe strada Primăverii din cartierul Mănăştur, va fi dat în folosinţă începând de mâine.
Primarul Sorin Apostu a anunţat astăzi că parkingul suprateran de pe strada Primăverii nu va fi inaugurat, deoarece lucrările nu au fost terminate la timp, în 1 august. Valoarea lucrărilor la parcare a fost de peste 16 milioane de lei, dintre care municipalitatea a acceptat plăţi de peste 15 milioane de lei.

Parkingul are 461 de locuri de parcare, dintre care au fost închiriate, în baza unor abonamente anuale de parcare, un număr de 365 de locuri. Clujenii care au contractat un abonament vor fi înştiinţaţi că pot să-şi ocupe locul de parcare începând de mâine, fără să achite vreun leu pentru luna august. Plata pe anul acesta se va face doar pentru intervalul septembrie-decembrie. Abonamanetul anul este de 110 lei pentru persoane fizice şi 840 pentru cele juridice.

“La parterul parkingului va funcţiona şi sediul poliţiei comunitare. Locurile rămase libere vor fi redistribuite la finele lunii septemmbrie. Am decis să aştept până atunci, să vedem exact dacă mai primim cereri de la cetăţenii care locuiesc în zonă. În cazu contrar, vom distribui locurile către cei care au şi o a doua cerere pentru un loc de parcare în acest nou parking de cartier”, a declarat edilul Sorin Apostu. El a adăugat că partea de structură a parkingului de pe strada Primăverii a câştigat locul secund la concursul naţional organizat de Asociaţia Inginerilor Constructori Proiectanţi de Structuri.
Comenteaza