Patru bănci din parcul central al Clujului au ajuns în staţiile de transport în comun

Patru bănci din parcul central al Clujului au ajuns în staţiile de transport în comun
Băncile demontate din parcul central din Cluj-Napoca ajung în restul parcurilor din municipiu. Patru dintre ele au fost montate în două staţii de transport în comun, pe strada Memorandumului, dar reprezentanţii municipalităţii spun că nu vor repeta experimentul în alte staţii.

Un număr de patru bănci au fost montate în cele două staţii de transport în comun de pe strada Memorandumului, din centrul Clujului, la iniţiativa unei femei care i-a transmis primarului Sorin Apostu sugestia într-o emisiune de televiziune. Reprezentanţii biroului mass-media al Primăriei spun însă că nu vor monta bănci şi în alte staţii de transport. "Vom folosi băncile în restul parcurilor din municipiu", au transmis aceştia.

Amintim, municipalitatea a decis ca peste 11.000 de dale de pe aleile parcului central "Simion Bărnuţiu" să fie refolosite pentru a pava aleile din parcurile din cartierele Clujului. La fel, 109 de bănci şi 167 de bucăţi de panouri metalice de gard demontate din parcul central, aflat în reabilitare.

Etichete
Comenteaza