PDL: conducerea CJ Cluj ţine "la secret" bugetul pe 2013 VIDEO

PDL: conducerea CJ Cluj ţine
Consilierii PDL acuză conducerea Cosiliului Judeţean că ţine la secret bugetul pe 2013 şi îi cer preşedintelui să facă public proiectul de buget. Conducerea instituţiei cere răbdare şi spun că bugetul este încă în lucru, motiv pentru care nu se poate vorbi de cifre concrete.

Democrat-liberalii spun că nu cunosc nici o cifră concretă referitoare la veniturile sau cheltuielile Consiliului Judeţean.

"Nu înţeleg de ce această secretomanie pe marginea bugetului", spune liderul consilierilor judeţeni ai PDL, Alexandru Coroian. "Ar trebui să putem discuta de cifre concrete la nivelul bugetului pe judeţul Cluj". Vezi ce spune în replică vicepreşedintele CJ Cluj, Vakar Istvan, în materialul video

În aceste condiţii, consilierii PDL şi-au prezentat propria viziune asupra bugetului. Ei cer alocarea a peste 260 de milioane de lei pentru dezvoltarea judeţului. Principalele proiecte vizate sunt spitalul regional de urgenţă, aeroportul, drumurile sau parcurile industriale. Reprezentanţii Consiliului Judeţean spune că proiectul de buget este încă în lucru.

Anul trecut, judeţul Cluj a avut un buget de peste 400 de milioane de lei. Din aceşti bani, mai mult de jumătate au fost alocaţi pentru dezvoltare şi aproximativ 40% pentru funcţionarea consiliului judeţean şi instituţiilor din subordine.

 

Comenteaza