Piaţă de păsări şi animale mici, la Dezmir

Piaţă de păsări şi animale mici, la Dezmir
O piaţă de păsări şi animale mici va fi deschisă în incinta Centrul Agro Transilvania din Dezmir. Tot aici va funcţiona şi un punct autorizat pentru sacrificarea mieilor.

„Am decis să diversificăm activitatea de la Centrul Agro Transilvania şi să deschidem această piaţă de păsări şi animale mici, la solicitările venite din partea celor care se ocupă cu acest tip de comerţ. Ei au reclamat faptul că nu au la dispoziţie un spaţiu adecvat pentru specificul lor de activitate, îşi expun şi vând păsările şi animalele în condiţii improprii, deoarece primăria nu s-a arătat interesată de această problemă. Ca urmare, am considerat că e obligaţia noastră să ne implicăm, mai ales că la Centrul din Dezmir există spaţiu suficient. Au fost amenajate deja locurile de vânzare, astfel că de luni piaţa va fi deschisă. Tot aici vom deschide un punct de sacrificare al mieilor, care va funcţiona după toate normele igienico-sanitare, aşa încât de Paşti clujenii să poată să-şi aleagă mielul dorit, care va fi sacrificat pe loc, preţurile fiind mai mici decât în magazine", a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Piaţa de păsări şi animale mici va funcţiona începând de luni, 7 aprilie 2014, zilnic între orele 4:00 şi 18:00, iar punctul pentru sacrificarea mieilor va fi deschis din 11 aprilie 2014.

Transportul până în incinta Centrului Agro Transilvania este asigurat de autobuzele liniei 8L.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza