Video Primarul Bogdan Pivariu: „Timpii de trafic în Florești s-au îmbunătățit”

Primarul Bogdan Pivariu: „Timpii de trafic în Florești s-au îmbunătățit”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Edilul celei mai mari comune din țară, Bogdan Pivariu, susține că timpii în trafic în Florești s-au îmbunătățit după măsurile luate în ultimul timp, iar lucrurile vor sta și mai bine când vor fi finalizate toate proiectele derulate pentru descongestionarea traficului.

Traficul este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă floreștenii. Primarul comunei a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre proiectele de infrastructură care trebuie să mai rezolve din această probleme.

„S-au îmbunătățit timpii din trafic în Florești. Am avut discuții după analize cu cei de la CTP pentru a eficientiza anumite rute, chiar am suplimentat, pe anumite rute numărul de autobuze. La intersecția străzii Dumitru Tăuțan cu drumul național și chiar în cartierul Terra. Dirijarea circulației merge destul de bine și există o degrevare semnificativă de când a ieșit poliția locală în stradă pentru a dirija circulația.

Am deschis inclusiv circulația pe strada Răzoare, dpă ce aceasta a fost reabilitată, intervențiile care au fost făcute pe drumul de sud care ajungea în spate la Metro. A fost un drum făcut în campania electorală, a creat disconfortul pe care l-au simțit toți floreștenii. Acel drum a cedat, neavând o capacitate portantă, respectiv fundație. A trebuit să intervenim în anumite puncte unde existau mari probleme. Am reușit să reparăm două tronsoane pentru a-l putea reda circulației”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

De asemenea, s-a finalizat în proporție de 98% și drumul de lângă Metro, dintre Răzoare și până în drumul național. Potrivit primarului, mai sunt mici retușuri de făcut, dar drumul este redat circulației publice. 

„Din păcate, în continuare, lucrările sunt în întârziere pe strada Cetății, acolo unde nu noi ne gestionăm lucrarea, fiind o lucrare a companiei de gaz, care introduce țevile în subteran. Cu toate acestea, am avut discuții cu toți cei implicați și am văzut că s-au făcut ceva schimbări în echipa de acolo. Cert este că lucrează într-un ritm mai bun”, a mai spus Pivariu.

Comenteaza