Produs de Cluj, în cartierul Mănăștur

Produs de Cluj, în cartierul Mănăștur

Târgul Produs de Cluj, destinat producătorilor și artizanilor locali, poposește, în această săptămână, în cartierul Mănăștur, din municipiul Cluj-Napoca.

Desfășurat sub brandul Produs de Cluj, evenimentul va avea loc între 3 și 6 septembrie, în parcarea supermarket-ului Supeco de pe Calea Florești.

„Organizăm acum un târg Produs de Cluj din respect pentru fiii vechiului și noului Mănăștur, pentru toți cei care au devenit parte a orașului și contribuie la dezvoltarea lui. Tuturor vrem să le oferim tot ce avem mai bun, noi și partenerii noștri”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

La târgul din Mănăștur vor fi prezenți 50 de expozanți care vor oferi publicului vizitator brânzeturi și specialități din carne gătite după rețete locale, dulcețuri, siropuri și sucuri naturale, pâine și prăjituri de casă, uleiuri presate la rece, zacuști și murături, legume și fructe de sezon, lavandă și plante aromatice.

Vor mai fi expuse costume populare, podoabe și accesorii, marochinărie și sculptură în lemn, toate realizate de micii întreprinzători ardeleni și oferite la preț de producător. Târgul va fi deschis publicului vizitator între orele 10:00 și 20:00.

Comenteaza