Școlile din Dej, dotate și modernizate

Școlile din Dej, dotate și modernizate
| Foto: Facebook Primaria Dej

Anul școlar începe la Dej cu 135 de săli de clasă, grupe de grădiniță și 7 laboratoare de informatică dotate cu echipamente TIC, pentru a fi utilizate de către cadrele didactice și elevi.

Municipalitatea de la Dej transmite că în scopul facilitării accesului la informație, utilizării aplicațiilor specifice, creșterea atractivității conținuturilor și îmbunătățirea experienței de învățare a elevilor, au fost achiziționate în această perioadă și furnizate instituțiilor de învățământ: 140 table interactive, 109 laptop-uri, 142 sisteme all in one, 84 sisteme de sunet, 77 camere videoconferință, 112 imprimante multifuncționale, 138 scanere documente portabile, dar și 7 routere, 11 camere foto digitate și 11 microscoape digitale.

În această perioadă se lucrează la confecționarea mobilierului pentru 158 de săli de clasă/grupă și de asemenea este în derulare procedura pentru achiziție a mobilierului specific, echipamentelor TIC și dotărilor educaționale pentru laboratoare, cabinete, săli de sport și ateliere.

Investițiile în instituțiile de învățământ se realizează în cadrul proiectului implementat de Primaria Municipiului Dej ,, Dotarea cu mobilier, materiale

Comenteaza