Se anunță concedieri masive la stat: "Toți angajații din ultimii doi ani care au intrat pe ușa din dos trebuie să se teamă"

Se anunță concedieri masive la stat: "Toți angajații din ultimii doi ani care au intrat pe ușa din dos trebuie să se teamă"

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, luni seara, în cadrul unei emisiuni televizate, că "angajații care au intrat pe ușa din dos în ultimii doi ani trebuie să se teamă".

„60.000 de oameni au fost angajați în sistemul public, în ultimii 2 ani. Toți funcționarii publici de carieră, din sănătate, din învățământ, din deconcentrate, au fost puși în situația de fi conduși de politruci. Toți angajații care au intrat pe ușa din dos trebuie să se teamă. Este un haos în toate instituțiile, cu oameni care nu au treabă cu o carieră de funcționar public", a spus Ludovic Orban, luni seara, la B1 TV.

Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, a reacționat imediat la afirmațiile lui Orban: „Hai cu epurarea… Nu uitati directorii! Sunt tot cei numiti de voi acum 7 ani si pe care nu i-am schimbat, dar ma gandesc ca s-au virusat in ultimii doi ani, deci… vant pe scari! Bugetari, vi se pregateste ceva!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza