Foto Se face! Manej pentru cai, restaurant și case de vacanțe, lângă Cluj-Napoca

Se face! Manej pentru cai, restaurant și case de vacanțe, lângă Cluj-Napoca
Se face! Manej pentru cai, restaurant și case de vacanțe, lângă Cluj-Napoca
Se face! Manej pentru cai, restaurant și case de vacanțe, lângă Cluj-Napoca
Se face! Manej pentru cai, restaurant și case de vacanțe, lângă Cluj-Napoca

Urbaniștii județului Cluj au dat, joi, aviz favorabil construirii unui ansamblu format din manej, restaurant și case de vacanță, în satul Vâlcele, comuna Feleacu.

Sub denumirea de „Elaborare Plan Urbanistic Zonal și construire ansamblu format din manej, restaurant și case de vacanță – amenajări exterioare, branșamente și racorduri la utilități”, proiectul a revenit în ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj. 

În urmă cu aproximativ o lună, acesta primise aviz nefavorabil, deoarece urbaniștii din comisie au solicitat ca proiectantul să aibă un acord notarial cu vecinii din spatele manejului sau să facă o permutare între amplasarea manejului și a caselor de vacanță.

Astăzi, arhitectul proiectului a afirmat că s-au obținut și depus acordurile vecinilor, iar alte modificări n-au fost efectuate asupra PUZ-ului. De asemenea, există și un aviz de la DSP Cluj.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a propus un aviz favorabil, iar acesta a fost obținut cu patru voturi ale membrilor comisiei.

Potrivit documentației, se propune construirea unui ansamblu format dintr-un manej, un restaurant cu regim închis și 8 case de vacanță - amenajări exterioare, branșamente și racorduri la utilitățile existente în zonă.

Planul de urbanism propune crearea unui ansamblu care va include:

• un manej cu maximum 5 cai;

• un restaurant cu regim inchis (va deservi doar clienții cazați în interiorul ansamblului);

• 8 case de vacanțe;

• circulații auto și pietonale interioare;

• parcări la sol;

• spații verzi;

• infrastructură edilitară.

Terenul studiat se află în localitatea Vâlcele, comuna Feleacu, și are o suprafață de 7.500 metri pătrați.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza