Se pot face programări pentru Baza Sportivă "La Terenuri''. Cât costă parcarea

Se pot face programări pentru Baza Sportivă "La Terenuri''. Cât costă parcarea

Baza sportivă La Terenuri din cartierul Mănăștur funcționează oficial începând de joi, 29 iulie 2022. 

„De azi de la ora 9.00, cei care vor să facă mișcare la baza La Terenuri se pot programa deja pentru ziua de vineri. Acum s-au deschis și terenurile de sport și spațiile din interior, iar de vineri toată baza va fi funcțională”, a declarat primarul Emil Boc la un post de radio local. 

Intrarea în toată baza sportivă este liberă, la fel și folosirea terenurile pentru sporturile de echipă. Programările pentru terenurile de tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei sau squash și tenis de masă în interior se fac pe site-ul sporticlujnapoca, caer cuprinde ambele baze sportive din oraș. Pentru a face o programare este necesar să vă faceți un cont pe site. Cardul de acces va fi eliberat la prima prezentare. Terenurile se închiriază pentru o oră.

Parcarea din Baza Sportivă "La Terenuri" va fi inclusă în zona tarifară 2 și dispune de 41 de locuri de parcare auto la sol, respectiv 41 de locuri de parcare pentru biciclete. Taxarea este orară: 1 oră: 3 lei; 2 ore: 6 lei; 4 ore: 12 lei.

Investițiile la baza sportivă din Mănăștur au cuprins amenajarea de terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, precum și teren de beach volley cu nisip, zone cu aparate de fitness, pistă de alergare, amfiteatru în aer liber ș.a. S-au făcut amenajări și pentru activitățile indoor, pentru tenis de masă, squash, perete pentru escaladă, studio yoga/aerobic/fitness.

În ceea ce privește spațiile verzi ale bazei sportive, acestea au fost amenajate pe o suprafață de 18.000 mp, cu peste 430 arbori. De asemenea, spaţiul dispune wi-fi gratuit și este supravegheat video pe întreaga suprafaţă, sunt stații de încărcare pentru bicicletele electrice, iar iluminatul public este modern, cu tehnologie LED.

Lucrarile au fost efectuate de Asocierea SC RO-VERDE LANDSCAPING SRL-SC OPENTRANS SRL-SC ELECTROGRUP SA-SC CRIS GARDEN SRL-SC PROSPECT DRILL SRL. Contractul de proiectare și execuție are o valoare totală de 5,5 milioane euro fără TVA – 26.581.616,15 lei fără TVA. Contractul a fost semnat în 28 aprilie 2020, iar lucrările trebuiau finalizate în toamna anului 2021.

Comenteaza