Spaţii de la Primăria Cluj pentru parlamentari clujeni. Vezi şi ce partide au cerut spaţii de la municipalitate

Spaţii de la Primăria Cluj pentru parlamentari clujeni. Vezi şi ce partide au cerut spaţii de la municipalitate
Proiectul va fi supus aprobării Consiliului Local Cluj-Napoca în şedinţa din 28 februarie.

Este vorba de senatorii Marius Nicoară (PNL), Laszlo Attila (UDMR) şi de deputatul Adrian Oros (PNL). Aceştia aveau contracte de închiriere încă din mandatul trecut care, acum, după obţinerea unor noi mandate de parlamentari, urmează să fie prelungite până la finalul legislaturii 2016-2020.

Astfel, după votul consilierilor locali, cei trei parlamentari vor avea cabinete parlamentare la vechile adrese, Marius Nicoară - B-ul Eroilor nr. 6-8, Adrian Oros - B-ul Eroilor nr. 6-8, Laszlo Attila - Str. I.M. Klein nr. 21.

Reprezentanţii Comisiei mixte pentru spaţiile cu altă destinaţie din primărie arată că un alt parlamentar de Cluj, Emanuel Ungureanu, de la USR, a depus cerere pentru primirea unui spaţiu pentru cabinet parlamentar şi că va fi invitat să vadă mai multe imobile din care să aleagă.

Aceeaşi comisie a decis să amâne luarea unei decizii în cazul unei cereri a PRU Cluj pentru un sediu, pentru că respectivul partid nu a depus toate documentele cerute de Primărie.

Un alt partid care va primi un spaţiu de la Primăria municipiului Cluj-Napoca este PMP Cluj. Un proiect de hotărâre în acest sens se află pe ordinea de zi a şedinţei deliberativului local din 28 februarie.

Astfel, PMP Cluj va primi de la Primărie spaţiul situat în B-ul Eroilor, nr. 2, care a fost închiriat până acum fostului parlamentar PMP Adrian Gurzău.

Comenteaza