Studiu geotehnic pentru viitorul aqua park din Grigorescu

Studiu geotehnic pentru viitorul aqua park din Grigorescu

Primăria Cluj-Napoca achiziționează studiu geotehnic pentru viitorul aqua park din Grigorescu. Contractul este estimat la suma de 160.000 lei, fonduri bugetare. 

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: primar - EMIL BOC, președinte cu drept de vot al comisiei de evaluare: VIRGIL PORUTIU, membrii comisiei de evaluare: IOAN BOGDAN, LUPEA LUCIA, OLGA DIANA LUPU, CLAUDIU IELCIU. Data limită de depunere a ofertelor:15.07.2024. 

Viitorul aquapark va fi amenajat pe o suprafață de peste 5 hectare, terenul fiind localizat în vestul intravilanului municipiului Cluj-Napoca, pe malul sudic (stâng) al Someșului.

Aquapark-ul va fi construit din corpul clădirii principale, care va fi funcțional pe tot parcursul anului și va adăposti vestiare, spații de alimentație publică, ansamblu de wellness și spa, sala de fitness, aerobic și cycling, dar și un ansamblu de bazine acoperite.

De asemenea, ansamblul va cuprinde și o zonă de agrement exterioară, care va fi disponibilă pe timpul verii și va cuprinde bazine și piscine pentru copii și adulți, plajă exterioară, clădire de acces și construcții independente pentru alimentație publică și pentru spații comerciale, alături de o parcare subterană cu 249 de locuri.

Capacitatea de deservire a complexului va fi pentru un flux de aproximativ 3.000 de persoane/zi pe timpul verii, dintre care 800 la interior și 2.200 de persoane la exterior. 

Valoarea investiției este estimată între 20-40 de milioane de euro, fonduri din bugetul local. 

 

Comenteaza