Tarcea,despre festivalul de la Pata Rât: "Nu am ajuns, dar am alocat 30.000 de lei pentru organizarea acestuia"

Tarcea,despre festivalul de la Pata Rât: "Nu am ajuns, dar am alocat 30.000 de lei pentru organizarea acestuia"

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a explicat de ce nu a ajuns la festivalul Khetane de la Pata Rât.

"Din păcate nu am reușit să ajung, am fost plecat din localitate în perioada respectivă. Aș începe prin a spune că noi am susținut acest festival, am alocat suma de 30.000 de lei de la bugetul Primăriei Cluj-Napoca pentru a putea fi organizat acest festival de la Pata Rât. Suntem parteneri acolo și am făcut acest lucru și pentru comunitatea de acolo", a declarat viceprimarul, la un post de radio local. 

Primul festival comunitar la Pata Rât a avut loc weelendul trecut. Timp de trei zile, la festivalul Khetane au avut loc proiecții de film, concerte, activități pentru copii, dezbateri, dar și o prezentare de modă, toate gândite și calibrate special pentru a facilita interacțiunile sociale între locuitorii ghetoului clujean și locuitorii orașului. Deși organizatorii Khetane i-au invitat politicienii locali să ia parte la eveniment, în special pe primarul emil Boc, doar câțiva consilieri locali USR au participat. 

Organizatorii festivalului au anunțat data ediției cu numărul doi Khetane, în weekendul 11-13 august 2023. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza