Terase pe noile pietonale ale Clujului. Cât este chiria

Terase pe noile pietonale ale Clujului. Cât este chiria

Terase de alimentație publică vor fi amplasate pe noile străzi pietonale din centrul Clujului -  trei terase pe strada Universității și o terasă pe strada Bolyai János.

Consilierii locali vor aproba, în ședința de luni, 15 aprilie, un proiect de hotărâre ce prevede amplasarea de noi terase în centrul Clujului, mai exact pe străzile Universității și Bolyai János.

Potrivit documentului, spațiile destinate amplasării de terase de alimentație publică vor fi închiriate prin licitație publică. Durata închirierii este de 5 ani, fără posibilitate de prelungire.

Prețul minim al închirierii terenurilor este de 60,10 lei/mp/lună pe latura vestică a străzii Universității și de 59,55 lei/mp/lună pe strada Bolyai János. Prețul este valabil pentru luna martie 2024 și va fi actualizat prin aplicarea ratei inflației. 

Lucrările de amenajare urbană strada Mihail Kogălniceanu, strada Universității și străzile adiacente au fost finalizateîn 31 martie 2024 și au intrat în faza de recepție.Valoarea totală a proiectului finanțat prin fonduri europene „Lucrări de amenajare urbană strada Mihail Kogălniceanu, strada Universităţii şi străzile adiacente” este de 48.721.315,94 lei - aproximativ 10 mil. Euro.

 

Comenteaza