Transportul public se dă peste cap. Dispare una dintre principalele staţii de autobuze

Transportul public se dă peste cap. Dispare una dintre principalele staţii de autobuze
Compania de Transport Public Cluj-Napoca a anunţat suspendarea temporară a uneia din cele mai aglomerate staţii de autobuze şi troleibuze.

Este vorba despre staţia de transport în comun Memorandumului, sensul spre Mănăştur, care va fi scoasă din uz de la 1 aprilie din cauza lucrărilor de modernizare a străzii. 

Pentru asigurarea unor condiţii optime de desfăşurare a transportului public de persoane, pe durata lucrărilor se înfiinţează o staţie provizorie pe str. Moţilor, între str. Emil Isac şi semafor, pentru liniile de troleibuze 1 şi 25, respectiv pentru autobuzele cu numărul 9 şi 52.

"Deoarece spaţiul pentru această staţie este redus, liniile de autobuze 19, 29 şi 42 vor avea traseul deviat din Pţa Mihai Viteazul pe str. J. Curie - 21 Decembrie 1989 - Pţa Unirii (traseul de bază este pe str. Regele Ferdinand)", au anunţat reprezentanţii CTP.

Totodată, se prelungeşte alveola staţiei „Sora" până la str. J. Curie, astfel încât noua locaţie va deservi liniile 3, 4, 5, 6 şi 7 de troleibuze, respectiv 19, 24, 24B, 29, 30, 32B şi 42 de autobuze.

Modernizarea străzii Memorandumului face parte din proiectul „Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară, modernizare căi de acces spre centrul istoric", investiţie finanţată din fonduri comunitare nerambursabile.

Comenteaza