Uioreanu a refuzat să dea detalii despre numirea noului administrator al Societăţii de Pază şi Protecţie

Uioreanu a refuzat să dea detalii despre numirea noului administrator al Societăţii de Pază şi Protecţie
ZIUA de CLUJ a anunţat miercuri, în exclusivitate, că omul de afaceri şi mediatorul Horea Dorin Chirtes, fost candidat al PSD pentru Primăria Săvădisla, va fi numit administrator al Societăţii de Pază şi Protecţie din subordinea Consiliului Judeţean (CJ).

Proiectul de hotărâre privind numirea acestuia în funcţia de administrator al societăţii de Pază şi Protecţie a fost pus la finalul ordinii de zi a şedinţei CJ de miercuri, iar preşedintele Horea Uioreanu a cerut aprobarea pentru acest proiect fără să anunţe exact ce conţine documentul.

Contactat telefonic de ZIUA de CLUJ, marţi seară, Chirteş a recunoscut că a primit din partea PSD,propunerea de a prelua şefia acestei societăţi, dar spune că nu s-a parafat încă o înţelegere definitivă. „Acolo sunt nişte probleme financiare, iar eu vreau să mă asigur că toţi factorii de decizie din cadrul CJ îmi vor acorda sprijinul lor, în cazul în care accept să preiau şefia societăţii. La mijloc sunt sute de angajaţi, iar eu nu pot să vin să-mi asum o strategie dacă nu am sprijinul celor care conduc administraţia judeţeană", a menţionat Chirteş, pentru ZIUA de CLUJ.

El a apreciat că o primă măsură care ar trebui liată vizează renegocierea contractelor pe care le are încheiate societatea, adică exact aceeaşi pe care a propus-o de mai bine de câteva luni, directorul demisionar, Daniel Mihiş. Chirtes a apreciat, ca şi Mihiş, că Societatea de Pază şi Protecţie subordonată CJ, are, spre deosebire de celelalte societăţi cu profil similar, o licenţă valabilă până în 2016.

 

Etichete
Comenteaza