Undă verde! Floreștiul va avea o nouă capelă mortuară

Undă verde! Floreștiul va avea o nouă capelă mortuară
| Foto: imagine ilustrativă - basilica.ro

Urbaniștii județului Cluj au dat, joi, aviz favorabil construirii unei capele mortuare în satul Luna de Sus, comuna Florești.

Proiectul ,,ELABORARE P.U.Z. PENTRU INTRODUCERE TEREN IN INTRAVILAN, CONSTRUIRE CAPELA MORTUARA" a fost în ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj. 

Potrivit documentației, terenul, cu suprafaţa de 1457 mp, pe care se propune construirea capelei mortuare pe structură din beton cu regim de înălţime P este liber de construcţii în momentul elaborării documentaţiei P.U.Z.. Suprafaţa construită propusă este de 148 mp.

De asemenea, s-au prevăzut spaţii verzi amenajate cu plantaţii de arbori, arbuști, plante decorative și gazon care vor ocupa aprox. 1457mp.

Undă verde! Floreștiul va avea o nouă capelă mortuară

S-a optat pentru o soluţie clară şi simplă cu spaţii echilibrate şi legături funcţionale, atât pe orizontală, cât şi pe verticală. Se va avea în vedere ca înfăţişarea construcţiilor propuse şi expresivitatea lor arhitecturală să dea naştere unor volume echilibrate, închegate, iar finisajele propuse vor fi de cea mai bună calitate”, se mai arată în documentație.

Proiectul a primit aviz favorabil din partea membrilor comisiei de urbanism a județului Cluj.

Comenteaza