Vrei pietonală pe Kogălniceanu? Spune-ţi părerea pe ziuadecj.ro

Vrei pietonală pe Kogălniceanu? Spune-ţi părerea pe ziuadecj.ro
Primăria intenţionează să paveze şi strada Mihail Kogălniceanu. Acolo ar urma ca traficul rutier să fie restricţionat. Eşti de acord?
În apropierea Bastionului Croitorilor, străzile ar putea fi, în curând, destinate mai mult pietonilor, în defavoarea traficului auto. Primarul Sorin Apostu a anunţat că, începând cu 2011, municipalitatea va demara o serie de proiecte de pietonalizare a unor artere importante din centru, printre care Kogălniceanu, Brătianu sau Baba Novac.

Intenţia municipalităţii este de a crea o axă turistică pietonală care să traverseze centrul vechi al oraşului, din Piaţa Muzeului şi până la Bastionul Croitorilor. “Strategia de pietonalizare urmăreşte această intenţie. Punerea în valoare a cetăţii medievale a Clujului nu este un proiect «de azi pe mâine», va necesita timp până când circuitul turistic se va contura”, a afirmat primarul Sorin Apostu.

Sunteţi de acord ca străzile Kogălniceanu, Brătianu şi Baba Novac să devină pietonale?

În acest moment, în Cluj există pietonale pe Bulevardul Eroilor, în zona Piaţa Muzeului - Casa Matei, în zona străzii Ion Raţiu şi a străzilor Potaissa - Inocenţiu Micu Klein.

CITEŞTE ŞI:
Primăria pregăteşte o nouă pietonală: Kogălniceanu

Comenteaza