Bară la bară pe Frunzişului şi după inaugurarea sensului giratoriu: "Mă cârcotașilor, tot unde e aglomerație vă place să circulați :)"

Bară la bară pe Frunzişului şi după inaugurarea sensului giratoriu: "Mă cârcotașilor, tot unde e aglomerație vă place să circulați :)"
| Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

Au fost finalizate recent lucrările la sensul giratoriu de pe strada Frunzişului din Cluj-Napoca, iar şoferii au sperat că traficul va fi mai degajat. Nici vorbă, pe varianta Zorilor - Mănăştur se circulă tot bară la bară şi la urcare, şi la coborâre. 

"Este gata Frunzişului… se circulă bine", a postat un şofer un comentariu ironic, pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca, la adresa aglomeraţiei de pe strada Frunzişului după inaugurarea sensului giratoriu care ar fi trebuit să mai rezolve cât de cât aglomeraţia din trafic. 

Dar clujenii spun că va fi şi mai aglomerat după ce se vor muta locatarii din blocurile construite pe varianta Zorilor - Mănăştur: "Staţi să vedeţi când se vor muta oamenii în blocurile din stânga şi dreapta! Mulţumim primăriei, că a aprobat construcţia blocurilor!" "Era aglomeraţie înainte de lucrări... acum cu un snes în plus şi câteva mii de apartamente, sigur nu are cum să fie mai bine."

În curând strada Frunzişului va fi circulată doar de riverani cred alţi şoferi, sătui de viaţa petrecută în traficul din oraş. Însă unii sunt de părere că prea se adună gurile rele pe primar sau pe administraţie de câte ori ceva nu merge cum trebuie prin oraş şi că vina ar fi a celor care nu dau volanul pe mijloacele de transport publice: "Mă cârcotașilor tot unde e aglomerație vă place să circulați!"

Aşa că recomandarea pentru mijloacele de transport CTP (care se vor scumpi de luna viitoare) a venit imediat pe Info trafic: "Există busuri din clasa 43 adica 43, 43P, 43B care circulă pe acolo... lăsaţi maşinile acasă. Până nu vor conştientiza oamenii acest lucru, nu se va schimba nimic în Cluj. Dacă gândim un pic logic, dacă ar fi puţine maşini în trafic atunci şi busurile nu ar mai sta blocate şi ar circula rapid şi toţi ar ajunge în timp util unde au de mers", a oferit un clujean soluţia. 

Comenteaza