Circ în Parlamentul României: George Simion a intrat peste Ciolacu în birou: „Ați furat din buzunare” vs „Eşti cunoscut ca agent sovietic”

Circ în Parlamentul României: George Simion a intrat peste Ciolacu în birou:  „Ați furat din buzunare” vs „Eşti cunoscut ca agent sovietic”
| Foto: captură video

George Simion, liderul AUR, a intrat în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, în timp ce acesta se afla la sediul Guvernului. Simion cerea să vorbească „10 secunde” cu președintele PSD.

„Vrem să vorbim cu domnul Ciolacu, el este conducătorul acestei instituţii. Am venit să ne programăm. Haideţi să ne înscriem toţi deputaţii”, a spus el.

Preşedintele AUR a precizat că dorea să îl întrebe pe preşedintele Camerei de ce s-a aprobat sancţiunea care le permite deputaţilor AUR să vorbească doar 10 secunde în plen.

„Dacă sindicatele sunt ignorate, să vedem dacă ne ignoră şi pe noi. În faţa sindicaliştilor din învăţământ, domnul Ciolacu se pare că a venit cu ajutoare sociale. Suntem deputaţi, vrem să vorbim cu preşedintele Camerei Deputaţilor, este o solicitare cât se poate de justificată, atât timp cât se pune pumnul în gură deputaţilor care vor să vorbească pe proiecte de lege mai mult de 10 secunde”, a mai spus Simion.

El a avut un schimb de injurii cu liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis. „Ai venit cu interlopii după tine? Ai nişte interlopi, nişte huligani... Eşti cunoscut ca agent sovietic. Sunteţi nişte infractori, nişte golani. De unde ai luat banii şi ai înfiinţat partidul? De ce vă dă Moscova bani? I-aţi interlopii şi ieşi afară”, i-a spus Simonis.

„Aţi furat din buzunare în Anglia... Noi am venit să vorbim cu Ciolacu”, a replicat Simion.

Comenteaza