Cruzime fără margini. Femeie din Cluj, bătută de soț și lăsată fără banii primiți de la ajutorul social

Cruzime fără margini. Femeie din Cluj, bătută de soț și lăsată fără banii primiți de la ajutorul social

Momente cumplite pentru o femeie din comuna clujeană Cășeiu după ce aceasta fost agresată fizic și verbal de șotul ei.

Un bărbat de 63 de ani, în timp ce se afla pe un drum public din comuna Cășeiu, și-ar fi abordat soția, în data 25 martie, deși avea de respectat un ordin de protecție și nu avea voie să se apropie de aceasta la o distanță mai mică de 50 de metri. Acesta i-a cerut soției sale să-i de-a o sumă de bani provenită din ajutorul social revendicat de femeie.

Văzând că femeia refuză să-i înmâneze banii, bărbatul ar fi devenit violent, a îmbrâncit-o și i-a furat portofelul în care se afla suma de 770 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiștii în proporție de 75%.

"Având în vedere probatoriului administrat în cauză și faptul că bărbatul nu a respectat măsurile impuse prin ordinul protecție emis de Judecătoria Dej în cursul lunii octombrie 2023, în data de 25 martie a.c. polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. Facem precizarea că pentru faptele anterioare de încălcare a ordinului de protecție, bărbatul a fost cercetat de polițiști în cadrul altor dosare penale", a transmis IPJ Cluj.

La data de 26 martie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Dej a emis mandat de arestare prevenivă pentru 30 de zile pe numele acestuia.

Comenteaza