Andras Visky, Teatrul Maghiar: Suntem onoraţi de distincţiile UNITER, trei nominalizări s-au transformat în trei premii

Andras Visky, Teatrul Maghiar: Suntem onoraţi de distincţiile UNITER, trei nominalizări s-au transformat în trei premii
Directorul adjunct al Teatrului Maghiar de Stat Cluj (TMSC), Andras Visky, şi-a manifestat încântarea pentru cele trei premii UNITER, din tot atâtea nominalizări, obţinute luni seară de actorii instituţiei.

"Ne bucurăm pentru cele 3 premii. A fost 3 nominalizări care s-au transformat în tot atâtea premii. Pentru cei care facem aici teatru de aproape un sfert de secol este interesant să vezi când o actriţă tânără şi aici mă refer şi la Imola Kezdi şi la Eniko Gyorgyjakab, începe să lucreze cu o companie şi devine matură", a precizat Andras Visky, directorul adjunct al TMSC.

Reprezentantul TMSC a menţionat că "în aceste premii îşi are partea lui Andrei Şerban. Am asistat la procesul de creaţie al acestui spectacol; a fost unul foarte creativ, nu mă mir că aceşti tineri lucrează aşa bine cu acest maestru al teatrului naţional şi internaţional", a specificat Visky.

Amintim, trei actori de la TMSC au obţinut to atâtea premii, luni seară, la Gala UNITER, care răsplăteşte cele mai bune performanţe teatrale din anul precedent. Imola Kezdi a obţinut premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, în timp ce Eniko Gyorgyjakab şi Andras Hathaz au fost distinşi cu premiile pentru cel mai bun actor, respectiv actriţă, în rol secundar.

Comenteaza