Concert de colinde şi invitaţi speciali din lumea internaţională a patinajului, în deschiderea spectacolului “Kings on Ice” de la Cluj

Concert de colinde şi invitaţi speciali din lumea internaţională a patinajului, în deschiderea spectacolului “Kings on Ice” de la Cluj
Spectacolul de patinaj artistic, “Kings on Ice” va avea loc pe 18 decembrie, pe patinoarul amenajat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 20:00.

Show-ul de clasă mondială este o combinație unică de divertisment și sport, în care acrobațiile spectaculoase și demonstrațiile impecabile de talent și tehnică ale unor celebri patinatori sunt acompaniate de sunetele unei viori Stradivarius.

După luni intense de antrenament, multiplul campion mondial Evgeni Pluşenko va prezenta un program special la Cluj-Napoca, o compoziție originală și o compilație a celor mai bune și indrăgite momente din programele care l-au consacrat.

Alături de patinatorul rus, invitați speciali ai evenimentului sunt trei cunoscuți reprezentanți ai patinajului artistic: Brian Joubert (campion mondial în 2007, triplu campion european și de opt ori campion național în Franța), Johnny Weir (bronz la Campionatul Mondial din 2007 și multiplu campion american) și Tomas Verner (campion european în 2008 și de 10 ori campion național în Cehia).

Nu va lipsi nici laureatul premiului Emmy, Edvin Marton, cu a sa vioară Stradivarius. Înainte de intrarea în scenă a "regilor gheții", publicul ardelean va putea intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu un concert de colinde susţinut de Marcel Pavel și Paula Seling. Biletele pentru "Kings On Ice" variază între 95 și 495 lei. 

Comenteaza