Cluj Never Sleeps te ține treaz și în 2022

Cluj Never Sleeps te ține treaz și în 2022

Federația Tinerilor din Cluj organizează în perioada 3 – 5 iunie 2022 cea de-a opta ediție a festivalului cultural “Cluj Never Sleeps”, care timp de 3 zile va anima Piața Unirii. Connecting Realities este conceptul care anul acesta va descrie întreaga experiență a participanților.

„Cluj Never Sleeps” reprezintă un concept unic la nivel național, promovând arta și cultura într-un mod inedit. Caracterul inovativ al festivalului este susținut de programul de activități care promovează o viziune multidirecțională și transectorială. “Cluj Never Sleeps” se constituie ca un loc unde ideile inovatoare sunt aduse la iveală, dezbătute și discutate într-un mediu interactiv. Cu fiecare ediție, proiectul a adus mai aproape de comunitatea clujeană, și nu numai, artiștii locali, devotați și talentați, cărora le este oferită ocazia de a-și exprima pasiunea într-un mod liber. Scena este a lor iar spectatorii vor avea șansa să participe la o experiență creativă, inovatoare și cu totul specială.

“Cluj Never Sleeps” este cu și despre comunitate, astfel că anual proiectul angrenează peste 100 de voluntari, persoane dornice să se implice și să contribuie activ la definirea spectrului cultural local. Dacă anul trecut festivalul a avut loc toamna, acum a sosit momentul să revenim la normalitate și să retrăim energia nopților de vară. Ediția actuală vine către comunitatea clujeană un concept inedit, și anume Connecting Realities.

Acesta le va permite participanților să experimenteze arta, natura, tehnologia și interacțiunea cu cei din jur, toate în inima Clujului.

Pe parcursul celor 3 zile dăm culoare centrului orașului prin activități culturale și interactive dedicate tuturor categoriilor de vârstă. Programul festivalului va fi alcătuit din diverse momente artistice, ateliere și activități specifice care se vor desfășura atât în timpul zilei cât și în timpul nopții.

PROGRAM

Comenteaza