Clujenii de la Lights Out!, între finaliştii unui concurs de profil în SUA VIDEO

Clujenii de la Lights Out!, între finaliştii unui concurs de profil în SUA VIDEO
Clujenii de la Lights Out! reprezintă România în cadrul concursului RØDE Rocks, o competiţie adresată tuturor artiştilor nelansaţi şi mai ales nesemnaţi cu nici o casă de discuri. Marele premiu constă într-o sesiunie de înregistrări alături de Alain Johannes, la Record Plant Studios Los Angeles.

Lights Out! a reuşit să se claseze, cu videoclipul "Mirror", între finaliştii concursului, situându-se între primele 10 locuri din peste 500 de aplicări la concurs, din 43 de ţări de pe întreg mapamondul.

Din juriul care a ales finaliştii fac parte, printre mulţi alţii, James Lavelle, Warpaint şi David Catching. Toate cele 10 videoclipuri finaliste au fost făcute publice pe site-ul oficial al concursului, unde vor putea fi vizionate timp de două săptămâni. Câştigătorul va fi ales în funcţie de voturile publicului. Marele premiu constă într-o sesiunie de înregistrări alături de Alain Johannes, la Record Plant Studios Los Angeles, unul dintre cei mai căutaţi ingineri de sunet şi producător muzical din SUA.

A lucrat cu Chris Cornell, Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys, Mark Lanegan, Them Crooked Vultures iar pe partea de producţie cu Barbra Streisand, Michael Jackson, R.Kelly, Celine Dion, Lenny Kravitz, Phil Ramone, Quincy Jones, Aerosmith, Alanis Morisette, Paula Abdul, LL Cool J, Black Flag.

Lights Out! este o trupă alternative/indie/funk din Cluj-Napoca, înfiinţată în 2010, din care fac parte Teodora Retegan (voce, clape), Oana Pop (tobe), Andrei Bobiş (chitară), Andrei Sîncrăian (chitară) şi Alexandru Bondor (bass).

Primul videoclip al trupei "Mirror", a cincea piesă de pe discul de debut, EP-ul "Patience", a fost lansat la începutul acestei luni şi este realizat de către artistul vizual Sebastian Florea. Filmările au avut loc, pe parcursul unei nopţi, la centrul cultural Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca.

Etichete
Comenteaza