Clujenii de la Lights Out! şi-au lansat primul videoclip VIDEO

Clujenii de la  Lights Out! şi-au lansat primul videoclip VIDEO
Trupa clujeană Lights Out! a lansat în această dimineaţă un clip video ce surprinde o
serie de miniconcerte acustice spontane ţinute weekendul precedent în diferite
locaţii din centrul Clujului.

Clipul face parte din campania de promovare a EP-ului de debut al trupei, intitulat "Patience", lansarea acestuia fiind stabilită pentru 7 aprilie, la Fabrica de Pensule.

"La sfârşitul săptămânii trecute, mai exact pe 16 şi 17 martie, membrii trupei au ales la întâmplare mai multe cafenele din Cluj-Napoca, precum şi câteva locaţii din centrul
oraşului, unde au interpretat, în variantă acustică, spontan şi neanunţat, piese din repertoriul formaţiei. Printre acestea s-au regăsit atât melodii ce figurează pe „Patience", cât şi o piesă nouă, ce va fi prestată live, în premieră, la lansarea de pe 7 aprilie", se arată într-un comunicat remis presei.

Clipul a fost realizat de către artistul vizual Sebastian Florea, student la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca.

Conturată în februarie 2010, Lights Out! este o trupă de indie/psychedelic din Cluj-Napoca. Compusă din patru liceeni, Lights Out! intră în atenţia scenei muzicale în toamna lui 2010, odată cu înregistrarea primei piese, „Inside Out", cu care participă la concursul byron|Rock You Highscool 2, unde câştigă premiul de popularitate. Trupa ia avânt, iar accentul începe să cadă pe compoziţiile proprii. Trupa a împărţit scena cu trupe bine cotate din „noul val" românesc, precum Grimus, The MOOoD, Omul cu şobolani, The Mono Jacks, The Amsterdams, Snails.

 

Comenteaza