Crăciunul cu André Rieu, la Cinema Florin Piersic

Crăciunul cu André Rieu, la Cinema Florin Piersic
Spectacolul de cinema “Crăciunul cu André”, include un concert de 90 minute, nemaidifuzat până în prezent, cu faimoase piese precum "Hallelujah", "Jingle Bells", "White Christmas", interpretate de către André şi faimoasa sa orchestră Johann Strauss, alături de sopranele şi tenorii săi.

Rieu îşi va invita fanii în oraşul său natal, pentru un tur live, prin Maastrichtul gătit de sărbatoarea Crăciunului. Artistul va participa la o sesiune de întrebări şi răspunsuri în compania gazdei CinemaLive, Charlotte Hawkings, care îi va pune întrebări adresate de publicul din cinematografe. Concertul de Crăciun a fost filmat de-a lungul turneului lui André Rieu din decembrie 2015.

Evenimentul de la Cinema Florin Piersic are loc sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 19:00. Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline extravaganţă şi de emoţie.

Deţinător al celei mai mari orchestre private din lume, Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume. În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul şi numeroşi solişti internaţionali susţin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un million de spectatori.

Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard's Top 10 în fiecare an, începând din 2004. Violonistul a concertat de mai multe ori la Bucureşti.

Comenteaza