Succes actoricesc al unui copil român de 10 ani, alături de faimoasa Sophia Loren

Succes actoricesc al unui copil român de 10 ani, alături de faimoasa Sophia Loren

Actorul român în vârstă de 10 ani, Diego Iosif Pîrvu, a jucat alături de faimoasa actriţă Sophia Loren, în filmul „La vita davanti a se” („Ai toată viaţa înainte”), un film inspirat de romanul lui Romain Gary.

După mai mult de un deceniu în care nu a apărut pe marile ecrane, Sophia Loren a revenit în cinematografie cu filmul „La vita davanti a se” („Ai toată viaţa înainte”) un film produs de Netflix în care actrița joacă rolul lui Madame Rosa, sub îndrumarea fiului său, regizorul Edoardo Ponti. Din distribuția filmului face parte și actorul român în vârstă de 10 ani, Diego Iosif Pîrvu. În film, actorul român Iosif Diego Pîrvu, joacă rolul lui Iosif, copil al străzii adăpostit în casa lui Madam Rosa.

Sophia Loren ne dovedește astfel, la cei 86 de ani ai săi, ce înseamnă excelența, în meseria căreia i s-a dedicat cu pasiune. Laureata premierului Oscar, în filmul „La vita davanti a se” reușește un rol excepțional, prin care demonstrează talentul înnăscut pentru cinematografie.

Filmul „La vita davanti a se”, filmat la Bari, este o dramă despre o prietenie neobişnuită înfiripată între un adolescent imigrant senegalez (Ibrahima Gueye) şi o bătrână supravieţuitoare a Holocaustului (Sophia Loren).

Madame Rosa, o fostă prostituată, este o supraviețuitoare a Holocaustului care găzduiește copiii altor prostituate în casa ei. La solicitarea insistentă a medicului ei de încredere, dr. Cohen, Rosa îl găzduiește pe Momò, un copil turbulent, orfan și de origine senegaleză. Inițial, raportul dintre cei doi este unul conflictual, deoarece între ei este o diferență notabilă de vârstă, fac parte din etnii și religii diferite.

Lunile trec și între Madame Rosa și Momò relația se schimbă, relația turbulentă se transformă într-o prietenie neașteptată și profundă, realizând că sunt suflete similare, legate de un destin comun care le va schimba viața pentru totdeauna.

Comenteaza