După concert rock, baschetbalistul Chetreanu lansează trei volume de poezii

După concert rock, baschetbalistul Chetreanu lansează trei volume de poezii
Antrenorul secund al baschetbaliştilor de la "U" Mobitelco şi-a lansat cele nu mai puţin de trei volume de poezii adunate pe parcursul mai multor ani.

"Conglomerat al morţii", "Eu sunt ... un visotăr malign" şi "Elixirul iubirii"au fost prezentate de chirurgul Mihai Mureşan, prieten apropiat al lui Chetreanu, de poetul Florin Verdes, de directorul editurii Eikon Vasile D. Dâncu, de artistul Cătălin Condurache şi de ziaristul Tiberiu Fărcaş. Toate acestea, după ce Cheteanu a dat de curând şi o reprezentaţie la un concert rock, unde a fost chitarist

Cei prezenţi la lansare au fost provocaţi de autor să citească fragmente din poeziile sale, dar şi să conceapă poezii pornind de la un vers prestabilit. "A fost un moment important și foarte emoționant pentru mine", a spus Chetreanu după lansare, citat de site-ul oficial al clubului. "E o etapă nouă în viața mea. Deși fac acest lucru de câțiva ani, doar acum mi-am găsit curajul să îmi expun în lume gândurile și scrierile. Am dorit să fie un eveniment mai intim cu oameni apropiați vieții mele, cărora la mulțumesc din suflet că mi-au fost alături în această seară".

Cele trei volume de poezii vor fi scoase pentru prima dată la vânzare cu ocazia Small Star Game-ului din 14 aprilie din cortul special amenajat pe platoul Salii Sporturilor şi cu ocazia All Star Game-ului din 15 aprilie de la Sala Sporturilor. Fiecare volum de poezie costa 25 de lei.

Volumul 1- "Conglomerat al morţii"
Poezia: Ninsoare neagra - fragment

Şi stau întins...mi-e ninsă faţa
De lacrimi multe din sicrii
Aş vrea acum să-mi fii dulceaţa
Să uit că poate ai să vii!

Comenteaza