"Întâlnirile de la Cluj" fac casă cu "Joia artelor"

Şcoala Populară de Arte Tudor Jarda uneşte cea de-a VI-a ediţie a “Joii artelor” cu ediţia a XI-a a "Întâlnirilor de la Cluj" şi invită clujenii să participe joi la o seară de tradiţii, realizată într-un format cultural-educaţional.

 

Evenimentul va avea loc de la ora 17:00, în sala „Şantier" din incinta sediului şcolii, în program fiind incluse spectacole de joc şi cântec din zonele Oaş, Codru, Maramureş, Chioar, Lăpuş, Câmpia Transilvaniei şi Ţara Moţilor. 

De asemenea, în faţa sălii va putea fi admirată expoziţia de artă populară şi pictură a Taberei de vară de la Sighetu Marmaţiei, organizată în august, iar la finalul spectacolului ansamblul folcloric "Popular" al Şcolii de Arte Cluj îşi va prezenta noile costume populare, realizate de către meşterul popular Elvira Gavriş din Bedeciu, munţii Apuseni.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj şi Şcoala Populară de Arte Tudor Jarda Cluj-Napoca, în colaborare cu CJ Satu Mare, Şcoala de Arte Satu Mare, CJ Maramureş, Şcoala de Arte Liviu Borlan Baia Mare, Primăria Municipiului Sighetu Marmaţiei, Centrul Cultural Sighetu Marmaţiei şi Şcoala de Arte Gheorghe Chivu Sighetu Marmaţiei.

Comenteaza