Iris, Bere Gratis, Voltaj şi Ducu Berti trimit mesaje către publicul Septemberfest VIDEO

Iris, Bere Gratis, Voltaj şi Ducu Berti trimit mesaje către publicul Septemberfest VIDEO
Editia aniversară SeptemberFest- 15 ani va reuni nume importante din muzica românească, printre care IRIS, Bere Gratis, Voltaj, Ducu Bertzi, Incognito. Festivalul va avea loc în perioada 27-29 septembrie, pe platoul Salii Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Cu ocazia concertelor de la Cluj trupele au trimis mesaje fanilor din Ardeal.

Iris - Primul concert în noua formulă la Cluj

"Aşteptăm cu nerăbdare să cântăm la Cluj pentru prietenii noştri care ne-au primit cu căldura d fiecare data. Sperăm să fie alaturi de noi şi acum când vom veni în formula noua cu Rafael la voce. Acest nou început va fi celebrat împreună cu voi la September Fest cu toate hiturile noastre şi câteva piese noi care se integreaza perfect în repertoriul Iris". 

Trupa Bere Gratis va susţine un concert aniversar 15 ani de la înfiinţarea formaţiei, cu invitaţi speciali: Paula Seling, Giulia, SHIFT, Ioana Anuta (finalista X Factor).

"Servus, Cluj! Vă aşteptăm pe platoul Sălii Sporturilor pentru a sărbători împreună 15 ani de Bere Gratis! Ne-aţi fost alături de la bun început şi ne-aţi primit cu braţele deschise de fiecare dată când am concertat pe malul Someşului. Fiţi ecoul nostru încă o data, pentru că am pregătit un spectacol aniversar deosebit, alături de invitaţii noştri: Paula Seling, Shift, Giulia si Ioana Anuta!"

Ducu Berti: "Am participat la majoritatea manifestarilor September Fest de la Cluj şi revin cu bucurie şi la cea dea 15 editie. Sunt convins că vor fi seri de neuitat, publicul clujean fiind unul de exceptie. Ne vedem pentru o porţie de folk şi o bere bună".

VOLTAJ a câştigat premiul pentru cea mai bună trupă din România la RMA Braşov

"Dă vina pe VOLTAJ pentru ca te vei simţi ca la 20 de ani la SeptemberFest 2013!!!"

 

Programul festivalului:

27.09.2013, Vineri :

NotA Band, Verde Oficial, Iris - Primul concert in noua formula la Cluj

28.09.2013, Sambata :

Ministar, Festivalul Jocului de Campie, Ducu Bertzi, Bere Gratis - Concert Aniversar 15 ani de la

infiintare - Invitati speciali: Paula Seling, Giulia, SHIFT, Ioana Anuta (finalista X Factor)

29.09.2013, Duminica :

Festivalul Jocului de Campie, Rock Academy, Incognito, Voltaj

Muzica populara va deschide programul atât sâmbătă, cât ţi duminică, iar distractia va fi asigurata si de parcul de distractii, terasele de bere si zona de expozitii.

Intrarea va fi gratuita.

 

Comenteaza