"Leonida gem session" se joacă la Teatrul Notarra

Spectacolul "Leonida Gem Session", adaptare "în cădere liberă" după I.L. Caragiale, o producţie a Teatrului Maghiar de Stat Cluj (TMSC) va fi jucat sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 19, în cadrul primei ediţii a festivalului internațional Fest(in) pe Bulevard organizat de Teatrul Nottara din București.

"Fest(in) pe Bulevard este primul festival dedicat crizei și se desfășoară la București între 12-19 octombrie și are două secțiuni: „Bulevardul Comediei" şi "Criză teribilă, monşer!". Spectacolul Teatrului Maghiar de Stat Cluj va fi prezentat la Sala "Horia Lovinescu" a Teatrului Nottara în cadrul secțiunii <Bulevardul Comediei>", arată reprezentanţii Teatrului Maghiar de Stat Cluj (TMSC).

Regia spectacolului este semnată de Tompa Gabor. Din distribuție fac parte András Hatházi, Zsolt Bogdán, Miklós Bács, Gábor Viola, Loránd Farkas, Szabolcs Balla, Róbert Laczkó Vass și Kati Panek. Scenografia este semnată de Carmencita Brojboiu, iar dramaturgia de András Visky, muzica spectacolului fiind compusă de Vasile Șirli. Mișcarea scenică a fost pregătită de Ferenc Sinkó.

Pentru montarea spectacolului Tompa Gabor a obţinut recent premiul pentru cel mai bun regizor, în cadrul celei de-a XIX-a ediții a Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea.

Comenteaza