Mărţişor pentru doamne de la Berăria Culturală: secretele artei de a fi bărbat

Mărţişor pentru doamne de la Berăria Culturală: secretele artei de a fi bărbat
„Pe tărâmul trestiilor e greu să găseşti stejari..." Acesta este motto-ul celei de-a 50-a ediţii a Berăriei Culturale, care se va desfășura miercuri, 2 martie 2016, de la ora 19, în sala Euphoria de la Fabrica de bere Ursus.

Producătorul și moderatorul dezbaterilor, istoricul și realizatorul Realitatea FM Cluj Ion Novăcescu, l-a invitat pe Mugur Pop - dacul iubitor de cai - să vorbească publicului despre „Demnitate şi despre tainele artei de a fi Bărbat". „Fiind în luna lui Mărțișor și bucurându-ne de acest moment important al proiectului nostru - cel de-al 50-lea eveniment organizat - ne-am gândit să facem un cadou doamnelor și domnișoarelor care se plâng că bărbatul ar fi o specie pe cale de dispariție", a precizat Novăcescu.

La rândul său, Mugur Pop susține că nu putem vorbi despre demnitate în lipsa armoniei. „În același timp, pentru a fi bărbat e necesar, înainte de orice, să ai o ierarhie a valorilor moral-umane. Și, nu la urmă, e necesar să știi că opusul cuvântului demn nu e hoț sau înșelător, ci șmecher", a spus el.

Mugur Pop vrea să facă, alături de public, un experiment social și charismatic la această ediție a Berăriei Culturale, pe care însă nu a vrut să-l dezvăluie. Acesta este un eveniment marca Fabrica de Lideri, organizat pe baza unei idei a consultantului proiectului, Ilyas Andrea. Afişul a fost creat de Ioana Fenesan. Proiectul cultural-comunitar „Berăria Culturală", al Fundației Armonia, a intrat în cel de-al patrulea an de activitate şi este finanțat și sprijinit de Ursus Breweries și municipalitatea clujeană. Intrarea e liberă!

 

Comenteaza