Opoziţia reproşează întârzierea proiectului Spitalului Regional de Urgenţă

Opoziţia reproşează întârzierea proiectului Spitalului Regional de Urgenţă
Procedura privind reactualizarea studiilor de fezabilitate pentru "Spitalul Regional de Urgenţă" este amânată cu bună ştiinţă de liderul Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, au acuzat reprezentanţii PDL.

Democrat-liberalii au atras atenţia că şi alte proiecte demarate în mandatul Alin Tişe, fie au fost trase pe linie moartă, fie stagnează din pricina nepriceperii manageriale de care dau dovadă actualii lideri ai Consiliului Judeţean.

Situaţia programelor de modernizare a drumurilor judeţene este una incertă, au atras atenţia consilierii PDL, ieri, într-o conferinţă de presă. Aceştia au arătat că nu există un raport care să ateste evoluţia lucrărilor pe care constructorii s-au angajat să le facă. "În acest moment nu ştim în ce stadiu au evoluat lucrările la aceste drumuri. Din informaţiile pe care noi le avem, în prezent nu se lucrează nimic, iar acest lucru este foarte grav. Domnul preşedinte Horea Uioreanu nu ştiu cu ce îşi pierde vremea însă, cu siguranţă, nu este în măsură să ne ofere nişte răspunsuei", a comentat liderul consilierilor PDL, Alexandru Coroian.

El a reamntit că mai sunt şi alte proiecte care merg foarte greu. "Proiectul managementului de deşeuri este departe de a fi intrat în linie dreaptă. La cum merg lucrurile, mi-e greu să cred că depozitul va fi gata până anul viitor. Trebuie spus că nu s-au demarat încă licitaţii importante din cadrul acestui proiect, precum cea privind achiziţionarea echipamentelor pentru colectarea deşeurilor. Nu ştim nici măcar dacă s-a semnat contractul pentru licitaţia ce viza construcţia dumului de acces la depozit", a spus Coroian.

Consiliul Judeţean s-a împotmolit şi în privinţa extinderii reţelei de parcuri industriale, au mai arătat consilierii PDL: "Au rămas cu aceiaşi investitori care au bvenit pe vremea noastră , Bosch şi De Longhi. Unde este marea extindere a parcului din Jucu. Unde sunt investitorii anunţaşi cu atâta tam-tam?". Cea mai gravă chestiune, însă, este lipsa de interes pentru proiectul Spitalului Regional de Urgenţă, au mai arătat aceştia. "Domnul Uioreanu are toate pârghiile necesare pentru a da drumul la licitaţia ce vizează actualizarea studiului de fezabilitate pentru spitalul regional de urgenţă şi, totuşi, refuză să facă asta. Nu înţelegem motivul", a spus Coroian.

Acesta a subliniat că locaţia din Floreşti este disponibilă pentru acest proiect, există de asemenea interes din partea unor investitori, iar cetăţenii clujeni şi-au exprimat în masă dorinţa ca investiţia să se realizeze. Preşedintele Consiliului Judeţeam Horea Uioreanu nu a putut fi contactat ieri pentru a răspunde acuzelor aduse de reprezentanţii PDL.

Comenteaza