Principalele obiective turistice ale Clujului, promovate la Târgul Internaţional de Turism de la Braşov

Principalele obiective turistice ale Clujului, promovate la Târgul Internaţional de Turism de la Braşov
Clujul participă cu un stand la Târgului Internaţional de Turism de la Braşov, "Transylvania Tourism Fair", în perioada 30 martie - 1 aprilie 2012.

Judeţul Cluj participă cu un stand organizat în cadrul proiectului "Clujul - peisaj cultural" la Târgul Internaţional de Turism de la Braşov, stand în cadrul căruia sunt prezentate cele mai ilustrative obiective turistice ale judeţului Cluj.

Astfel, obiectivele care vor fi promovate vizitatorilor sunt: Domeniul de la Ciucea, Cetatea din Bologa, Castelul Banffy din Răscruci, Castelul roman Potissa, Biserica din localitatea Feleacu, Biserica din localitatea Vad, Biserica Reformată Calvină din Mănăstireni, Biserica de Lemn din Nicula, Biserica Reformată Calvină din comuna Sic, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic al Transilvaniei şi Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei - Colecţia de Istorie a Farmaciei.

"Participarea cu standuri proprii în cadrul târgurilor specializate de turism a devenit o constantă în activitatea Consiliului Judeţean. Considerăm că potenţialul extrem de ridicat al zonelor şi obiectivelor turistice din judeţul nostru trebuie pus în evidenţă şi valorificat prin toate modalităţile", a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Etichete
Comenteaza