Simfonia Filmelor: un spectacol unic care a impresionat și emoționat publicul GALERIE FOTO

Simfonia Filmelor: un spectacol unic care a impresionat și emoționat publicul GALERIE FOTO
Spectacolul „Simfonia Filmelor-All Time Favourites”, eveniment special, aflat la cea de a treia ediție, a emoționat duminică publicul clujean și a adunat ropote de aplauze la final.

Spre deosebire de edițiile precedente, în acest an spectatorii s-au putut bucura și de vocile soliștilor invitați la eveniment, lucru care nu a trecut neobservat. 

„Superb spectacolul și minunate interpretările! Bravo, bravo, bravo! Felicitări întregii echipe care a organizat acest eveniment", „A fost un spectacol superb! Și tocmai faptul că au fost și soliștii l-au făcut deosebit! Mie mi-a plăcut și mi-a făcut seara mult mai frumoasă! Nota 10 pentru piesele alese!", „Foarte frumos spectacol. Avem tineri artiști extrem de talentați" au fost doar câteva dintre declarațiile celor prezenți la spectacol.

În cadrul lui, publicul a avut partea de un program muzical care a reunit piese cunoscute din filme celebre, precum Moulin Rouge, Avatar, The Great Gatsby, Frozen, Love Story, Lion King 1&2, Dirty Dancing, Sister Act, A Walk to Remember, Grease, Good Morning, Vietnam, Hair, Mulan și 50 Shades of Grey.

Coloanele sonore au fost interpretate de „Agile Classical Orchestra", sub bagheta dirijorului Kovács Dalma şi cu ajutorul tinerelor talente locale Delia Ivan, Trupa 3 O'Clock și Adonis Tanța.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania - TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice.

 

Comenteaza