Sistem de numărare a participanților care intră și ies de pe Cluj Arena la Untold

Sistem de numărare a participanților care intră și ies de pe Cluj Arena la Untold

Festivalul UNTOLD își va redeschide porțile în perioada 8-11 august 2024 pentru a scrie un nou capitol de neuitat. La festival vor cânta sau mia nu mai puțin de 250 de artiști din lume, Lenny Kravitz, Sam Smith, Swedish House Mafia, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine.

La cererea ISU Cluj, organizatorii vor implementa un sistem de numărare a persoanelor care au acces simultan în incinta stadionului Cluj Arena pe timpul festivalului. Anul acesta va fi suplimentat numărul agenților privați de securitate în zona Cluj Arena, care vor avea ca principal obiectiv asigurarea fluxului de acces în stadion, precum și defluirea permanentă a căilor de acces în stadion în momentele de trafic intens. Conform primarului Emil Boc, detalii vor fi prezentate curand de organizatorii UNTOLD.

Peste 63.000 de oameni s-au aflat pe stadion, anul trecut, la concertul Imagine Dragons, peste 115.000 de persoane în tot perimetrul festivalului. Și la alte ediții, în unele momente, accesul persoanelor pe arena a fost restricționat din pricina atingerii capacității maxime.Peste 63.000 de oameni s-au aflat pe stadion, anul trecut, la concertul Imagine Dragons, peste 115.000 de persoane în tot perimetrul festivalului. Și la alte ediții, în unele momente, accesul persoanelor pe arena a fost restricționat din pricina atingerii capacității maxime.

Comenteaza