Spectacole cu supratitrare în engleză la Teatrul Maghiar din Cluj

Spectacole cu supratitrare în engleză la Teatrul Maghiar din Cluj
Teatrul Maghiar de Stat din Cluj programează din martie spectacole cu supratitrare în limba engleză, într-un efort de a-i ajuta pe studenţii străini din Cluj, dar şi pe turişti.

Din martie Teatrul Maghiar de Stat Cluj va programa, în cadrul parteneriatului cu British Council Cluj, spectacole cu supratitrare în limba engleză. "Prin această iniţiativă, instituţia doreşte să le înlesnească studenţilor străini din Cluj şi turiştilor accesul la spectacolele sale. Programarea reprezentaţiilor cu supratitrare în limba engleză va fi semnalată pe afişele şi pliantele lunare şi pe site-ul Teatrului. De asemenea, aceste reprezentaţii vor avea şi un afiş în limba engleză", explică reprezentanţii instituţiei de cultură.


Primul spectacol cu supratitrare în limba engleză va fi "Leonce şi Lena" în regia lui Tompa Gabor, în 10 martie la ora 20.

Teatrul Maghiar a participat cu "Leonce şi Lena" la numeroase festivaluri internaţionale, cum ar fi Festivalul de Teatru Mess de la Sarajevo (2011), Festivalul Naţional de Teatru de la Pécs (2011), Festivalul de Teatru din America Latină de la Bogotá, Columbia, ediţia a XIII-a (2012), Festivalul de Teatru Büchner International de la Giessen (2013) şi la Teatrul Naţional din Praga.

Comenteaza