TiMAF pregăteşte un weekend incendiar. Vezi principalele atracţii

TiMAF pregăteşte un weekend incendiar. Vezi principalele atracţii
Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF), aflat la cea de-a V-a ediție, va delecta în weekend publicul clujean cu o serie de evenimente interesante pentru toate categoriile de public.

Vineri, 9 octombrie, va avea loc deschiderea oficială a pavilionului Concept Space de pe Bd. Eroilor, un concept futurist care își dorește să aducă manifestările artistice și culturale în mijlocul clujenilor. Cei prezenți la evenimentul de deschidere se vor putea bucura de momente artistice speciale și o degustare de vin, iar seara se va încheia cu un pop-up party chiar în centrul orașului.

În ziua următoare cel mai bun spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, va ajunge în Capitala Europeană a Tineretului. Michael Flatley va prezenta noul show „Dangerous Games", o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile vor introduce publicul într-o lume mitică și captivantă.

Pentru noul show au fost păstrare câteva dintre numerele celebre din Lord of the Dance, însă acestei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.

Totodată, duminică, 11 octombrie, la cinematograful Florin Piersic va avea loc spectacolul de stand-up comedy - IMPROvSHOW, ce va aduce pentru prima dată la Cluj-Napoca o oră şi jumătate de râs non-stop alături de vedeta serialului „Las Fierbinți", Mihai Bobonete, și de comedianții Micutzu, Natanticu, Cătălin Neamțu, Mihai Rait și Vlad Pasenco.

TiMAF 2015 presupune în evenimente care să implice mai multe categorii de public, de la cel matur, consumator de evenimente culturale, până la cel nespecializat. Principalele evenimente ale celei de a V-a ediții TiMAF sunt Lord of the Dance-Dangerous Games, The Halloween Party - Dracula's Birthday, IMPROvSHOW, InterADdictive, Simfonia Filmelor - All Time Favorites şi Teatru de Cafenea - Jurnalul lui Adam și al Evei cu Dana Rogoz.

Comenteaza