Cum s-a produs accidentul de pe strada Decebal đin Cluj. Un șofer de Uber beat a intrat pe contrasens

Cum s-a produs accidentul de pe strada Decebal đin Cluj. Un șofer de Uber beat a intrat pe contrasens
| Foto: isu cluj

Un tânar de 23 de ani, șofer pe Uber, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, pe strada Decebal din Cluj-Napoca.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au fost sesizați, la data de 3 aprilie, în jurul orei 04.05, despre producerea unui eveniment rutier pe strada Decebal.

"Din cercetările preliminare s-a constatat că un conducător auto care practica transport alternativ, în vârstă de 23 de ani, din județul Mureș, se deplasa cu un autoturism pe strada Decebal înspre strada Căii ferate, circulând pe sensul opus, moment în care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism parcat. Ulterior autoturismul parcat a fost proiectat într-un stâlp și în alte două autovehicule parcate", a transmis IPJ Cluj.

Din fericire, în urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime, iar conducătorul de 23 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, testarea cu aparatul drugtest a indicat rezultat negativ. Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comenteaza